voor bedrijven

DRAAG EEN BOOMPJE BIJ

Wie zijn wij?

Stichting Jungle Forever is in 2017 opgericht en is een Nederlandse stichting. Samen met heel Nederland willen we bomen planten en bossen beschermen, want dit is heel hard nodig om onze aarde leefbaar te houden. 
 
Onze stichting is opgericht door twee ondernemers met ieder hun eigen bedrijven. We hebben een enorme passie voor ondernemen en willen daarnaast ook iets bijdragen aan de maatschappij. Jungle Forever is ontstaan omdat we inzage kregen in hoeveel co² we jaarlijks produceren met onze bedrijven. 
 
Vanuit daar zijn we opzoek gegaan naar een manier om dit te compenseren.

Onze missie

Wij zijn er voor de ondernemer die zijn/haar jaarlijkse co² uitstoot wil compenseren.
 
De ondernemer die duurzaam wil ondernemen, iets belangrijks na wil laten, op zoek is naar een goede investering, of zich gewoonweg wil inzetten voor een doel in het leven, of de ondernemer die het belangrijk vindt om een goed imago te behouden. Want daar bieden we allemaal de oplossing voor.
 
Wij bundelen onze krachten met andere ondernemers en nemen hierin samen het voortouw.

Plant een boom in je eigen buurt of tuin

Eigen hout gebruik balanceren

Je kunt een boom doneren en deze in je eigen tuin of buurt planten, of iemand bomen laten planten in een bos dicht bij jou.

Wat een goed idee

Wij zijn er voor de mensen die hun co² uitstoot willen compenseren. Bijv. als je met het vliegtuig op vakantie gaat of vaak je auto gebruikt.

CO² uitstoot compensatie

Bedrijven veroorzaken 70% van alle c0² uitstoot, als ieder een boompje bijdraagt kunnen wij weer balans brengen.