voor particulieren

DRAAG EEN BOOMPJE BIJ

Onze doel: een groen Nederland

Onze doelstelling is om Nederland groener te maken door het planten van bomen en zoveel mogelijk mensen meer de natuur te laten beleven. Dit kunnen we het beste bereiken als we dit samen doen en ieder zijn eigen boompje bijdraagt.
 
De natuur maakt mensen gelukkig. Kinderen hebben behoefte aan meer natuurbeleving. Wonen en werken in een omgeving waar schone lucht is zorgt ervoor dat we als mensen gezonder zijn en daardoor meer energie hebben en over het algemeen gelukkiger door het leven gaan.
 
Daarnaast kunnen we de dieren (denk aan bijen, vogels en vleermuizen) ruimte bieden door meer bos te creëren.
 
Bij Jungle Forever ben je onderdeel van een groter plan, omdat jij bijdraagt aan een gezonde leefomgeving en daar maak je heel veel anderen blij mee. We doen dit samen als een team.

Plant een boom in je eigen buurt of tuin

Je kunt een boom doneren en deze in je eigen tuin of buurt planten. Wanneer je je boom hebt besteld via onze website krijg je je boompje thuis gestuurd met daarbij de instructies over hoe je je boom kunt planten en hoe je deze zelf kunt verzorgen. 
 
Wanneer je de boom in jouw buurt wil planten kun je dit doen op de aangegeven locaties. Je krijgt van ons de instructies en volgt deze op.

Geef een boom cadeau

Wij zijn er voor de mensen die hun co² uitstoot willen compenseren. Bijv. als je met het vliegtuig op vakantie gaat of gebruik maakt van een auto, kun je de co² compenseren door bomen te planten.
 
Of je geeft een boom cadeau aan een dierbare als symbool voor een groene aarde. Bijvoorbeeld grootouders die graag een boom cadeau geven aan hun kleinkinderen als symbool voor hun toekomst.

Plant een boom in je eigen buurt of tuin

Eigen hout gebruik balanceren

Je kunt een boom doneren en deze in je eigen tuin of buurt planten. 

Wat een goed idee

Wij zijn er voor de mensen die hun co² uitstoot willen compenseren. Bijv. als je met het vliegtuig op vakantie gaat of vaak je auto gebruikt.

CO² uitstoot compensatie

Bedrijven vooroorzaken 70% van alle co² uitstoot, als ieder een boompje bijdraagt kunnen wij weer balans brengen.